Auteursrecht


Auteursrecht

Diana's Crafty life heeft een angel policy, dat wil zeggen: je bent vrij om alle producten van Diana's Crafty life te gebruiken voor het maken van wenskaarten en andere werkstukken voor eigen gebruik.

Je kunt afbeeldingen van deze wenskaarten en werkstukken laten zien op je website, blog, forum enz. Je mag de door jou gemaakte wenskaarten en werkstukken verkopen, zolang het op een niet-commerciële basis is. Dat wil zeggen, zolang je alles zelf maakt en er niet meer dan 20 stuks zelf verkoopt via een lokale beurs, braderie, markt of bij een instelling.

Op alle afbeeldingen en producten rust een auteursrecht van Diana's Crafty life.
Aan deze ontwerpen is het auteursrecht ontleend.
Wat betekend dat het niet is toegestaan: Om afbeeldingen/producten te vermenigvuldigen en te koop aan te bieden op welke manier dan ook, deze afbeeldingen/producten (geheel, gedeeltelijk of bewerkt) via internet (gratis dan wel tegen betaling) aan te bieden, om te laten printen.
Ook het inscannen van afbeeldingen en verspreiden is niet toegestaan. Heb je vragen neem gerust contact op. Heb je iets heel bijzonders gemaakt dat je graag wilt laten zien, neem dan ook contact op, wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe toepassingen van onze producten en fraaie werkstukken, die gemaakt zijn met onze producten. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...